Orangerie De Pol | Restaurant Doetinchem | Gelderland
top of page

MARk & marjolein

Ons avontuur begon in 2015, op Bonaire.

We hebben elkaar op de werkvloer bij restaurant At Sea ontmoet.

Mark was daar werkzaam als zelfstandig kok en in diezelfde periode liep Marjolein daar stage tijdens haar opleiding aan de Hoge Hotelschool.

​

Onze ambities en gezamenlijke doelen maakte van ons een perfecte combinatie, evenals onze liefde op het eerste gezicht. 

​

In de periode na Bonaire hebben we samen ook nog een half jaar doorgebracht op Curaçao, voor Marjolein haar volgende buitenlandse stage en Mark ging ook hier in hetzelfde restaurant werken. Met deze ervaringen kunnen wij met een gerust hart aangeven dat wij een perfect team zijn op de werkvloer.

 

Eenmaal terug in Nederland waren wij op slag verliefd op de kas: Orangerie De Pol.

We zijn er zelfs speciaal voor naar de Achterhoek verhuisd.

​

Orangerie De Pol is geopend voor lunch & diner, elk seizoen serveren wij u een nieuw menu. En kunt u onze exclusieve en persoonlijke seizoenskaart al?

​

Tevens zijn wij ontzettend trots op het feit dat Marjolein in 2020 werd benoemd tot JRE gastvrouw van het jaar. En Mark in 2021 tot JRE chef van het jaar. 

​

Inmiddels werken we met een waanzinnig team, we stellen ze hieronder graag aan jullie voor.

​

​

FOTOGRAFIELOKAAL-36.jpg

Mark Captein

FOTOGRAFIELOKAAL-35.jpg

Marjolein van der Ham

FOTOGRAFIELOKAAL-41.jpg

Joeri

FOTOGRAFIELOKAAL_Beau_edited.jpg

Beau

FOTOGRAFIELOKAAL-34.jpg

Sam

FOTOGRAFIELOKAAL-32.jpg

Jimmy

FOTOGRAFIELOKAAL-40.jpg

Natasja

FOTOGRAFIELOKAAL-42.jpg

Mart

FOTOGRAFIELOKAAL-43.jpg

Marieke

FOTOGRAFIELOKAAL-45.jpg

Daphne

FOTOGRAFIELOKAAL-46.jpg

Jovanney

FOTOGRAFIELOKAAL-44.jpg

Cas

bottom of page