top of page

TROUWEN

Jullie trouwdag beleven bij Orangerie De Pol

Of jullie nou houden van bohemian-sfeer, trouwen in onze prachtige tuin, een chique diner in onze kas of heerlijk shared-dining op ons zonnige terras, bij ons is er heel veel mogelijk.

Omdat wij beschikken over 2 prachtige locaties -beide naast elkaar gelegen op landgoed De Pol- kunnen jullie de dag naar jullie wens invullen.

Bij mooi weer is het mogelijk om de ceremonie plaats te laten vinden in onze tuin, maar we toveren onze kas ook graag om als buiten trouwen geen optie is.

En in onze kas beleven jullie samen met de gasten toch het buitengevoel.

BOHEMIAN OF CHIQUE

Of gewoon beide: BOHEMIAN CHIQUE, want bij ons kunnen jullie kiezen maar ook combineren. Onze beide locaties zijn heel verschillend, afhankelijk van jullie wensen denken wij graag mee bij het invullen van deze mooie dag. 

VOLLEDIG ONTZORGD

Wij werken graag  samen met onze locale leveranciers in de trouwbranche, zodat wij jullie ook het allerbeste uit onze regio kunnen adviseren. Denk daarbij aan de patissier, bloemist en fotograaf. Zij kennen onze locatie en weten met hun ervaring de mooiste invulling te geven aan jullie wensen en ideeën. 

LANDGOED DE POL

De Pol is gelegen aan de bosrand, een natuurgebied welke een prachtig decor is voor jullie fotoshoot. Vanaf de Hulleweg lopen jullie samen met de fotograaf langs de mooiste plekjes, bospaden, beekjes  en in het seizoen ook door de maisvelden.

LiselotKamphuisFotografie-1013.jpg
bottom of page