MARk & marjolein

Ons avontuur begon in 2015, op Bonaire.

We hebben elkaar op de werkvloer bij restaurant At Sea ontmoet.

Mark was daar werkzaam als zelfstandig kok en in diezelfde periode liep Marjolein daar stage tijdens haar opleiding aan de Hoge Hotelschool.

Onze ambities en gezamenlijke doelen maakte van ons een perfecte combinatie, evenals onze liefde op het eerste gezicht. 

In de periode na Bonaire hebben we samen ook nog een half jaar doorgebracht op Curaçao, voor Marjolein haar volgende buitenlandse stage en Mark ging ook hier in hetzelfde restaurant werken. Met deze ervaringen kunnen wij met een gerust hart aangeven dat wij een perfect team zijn op de werkvloer.

 

Eenmaal terug in Nederland waren wij op slag verliefd op de kas: Orangerie De Pol.

We zijn er zelfs speciaal voor naar de Achterhoek verhuisd.

Orangerie De Pol is geopend voor lunch & diner, elk seizoen serveren wij u een nieuw menu. En kunt u onze exclusieve en persoonlijke seizoenskaart al?

Tevens zijn wij ontzettend trots op het feit dat Marjolein in 2020 werd benoemd tot JRE gastvrouw van het jaar. En Mark in 2021 tot JRE chef van het jaar. 

Inmiddels werken we met een waanzinnig team, we stellen ze hieronder graag aan jullie voor.

MARK CAPTEIN | CHEF-KOK

Mark, chef-kok en eigenaar bij Orangerie De Pol

JRE Chef van het jaar 2021

fotograaf Doetinchem bedrijfsfotograaf FOTOGRAFIELOKAAL
fotograaf Doetinchem bedrijfsfotograaf FOTOGRAFIELOKAAL

MARJOLEIN VAN DER HAM | GASTVROUW

Marjolein, gastvrouw en eigenaresse  bij Orangerie De Pol

JRE Gastvrouw van het jaar 2020

BAS

Mijn naam is Bas!

Ik ben op jonge leeftijd begonnen met werken in de horeca waarbij mijn interesse al in een snel tempo uitging naar het hogere segment. Door heel Nederland heb ik stages gelopen in de top en uiteindelijk weer terug naar de Achterhoek.

Samen met Mark & Marjolein en de rest van ons team daag ik mezelf graag uit en krijg ik een kick van telkens weer vernieuwen!
 

FOTOGRAFIELOKAAL-Orangerie De Pol-10.jpg

VERITY

Mijn naam is Verity, maar iedereen noemt me Ver!

 

Iedereen mag me wakker maken voor eten en drinken en die passie deel ik graag met u.

 

Samen met Marjolein sparren we over de wijnselectie. Mijn favoriet? Ik ben gek op rode wijn uit Italië.

.

Mijn naam is Chris en intussen heb ik al een hele de tijd de eer om samen te mogen werken met het team de Orangerie.

Het jonge bewogen team is erg motiverend om de beste service

te verlenen en extra kennis op te doen.

 

Het leuke vind ik dat iedereen zijn eigen kwaliteit heeft wat het een heel sterk team maakt.

 

Het leukste vind ik in dit geval de digestieven zoals onze heerlijke huisgemaakte limoncello of een van de mooie grappa’s en cognac’s.

 CHRIS

FOTOGRAFIELOKAAL-104.jpg
FOTOGRAFIELOKAAL-97.jpg

JOERI

Mijn naam is Joeri en al vanaf jongs af aan zijn horeca en gastronomie mijn passie. Tijdens mijn studie heb ik ook altijd gewerkt in de horeca.

De ambities van Mark & Marjolein spreken mij zeer aan en binnen het team kan ik mij verder ontwikkelen in het 'koken op hoog niveau'.

WILLEMIEKE

Mijn naam is Willemieke en een droom van mij kwam uit toen ik hoorde dat ik het team van Orangerie De Pol mocht komen versterken!

Als gastvrouw verwelkom ik met enthousiasme elke avond onze gasten.

 

Ik geniet er enorm van om mijn passie voor de gastronomie en kunst binnen Orangerie De Pol verder te ontwikkelen.

FOTOGRAFIELOKAAL-94.jpg

KAY

.

Mijn naam is Kay, ik ben ontzettend trots op mijn plek in het team van Orangerie De Pol.

Het verzorgen van de mooiste gerechten doe ik met heel veel passie. 

Ik hoop nog enorm veel te leren van mijn chef en de rest van het team.

ESMEE

.

Mijn naam is Esmee, voor mij voelt het als een eer om te mogen werken bij Orangerie De Pol. Het jonge team geeft elkaar veel inspiratie en we delen dezelfde passie voor gastvrijheid en eten.

Naast mijn studie aan de hotelschool kan ik mij op deze prachtige locatie verder ontwikkelen als gastvrouw.

FOTOGRAFIELOKAAL-99_edited.jpg
fotograaf Doetinchem bedrijfsfotograaf FOTOGRAFIELOKAAL

NATASJA

Mijn naam is Natasja. Vanaf de eerste stap in de professionele keuken heb ik een voorliefde ontwikkeld voor alle zoetigheden daar. Taartjes, desserts & friandises.

Ik geniet van het ontwikkelen van nieuwe recepten en gerechten en kijk er naar uit om op deze mooie plek door te groeien als patissier.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle