
MARk & marjolein
Ons avontuur begon in 2015, op Bonaire.
We hebben elkaar op de werkvloer bij restaurant At Sea ontmoet.
Mark was daar werkzaam als zelfstandig kok en in diezelfde periode liep Marjolein daar stage tijdens haar opleiding aan de Hoge Hotelschool.
​
Onze ambities en gezamenlijke doelen maakte van ons een perfecte combinatie, evenals onze liefde op het eerste gezicht.
​
In de periode na Bonaire hebben we samen ook nog een half jaar doorgebracht op Curaçao, voor Marjolein haar volgende buitenlandse stage en Mark ging ook hier in hetzelfde restaurant werken. Met deze ervaringen kunnen wij met een gerust hart aangeven dat wij een perfect team zijn op de werkvloer.
Eenmaal terug in Nederland waren wij op slag verliefd op de kas: Orangerie De Pol.
We zijn er zelfs speciaal voor naar de Achterhoek verhuisd.
​
Orangerie De Pol is geopend voor lunch & diner, elk seizoen serveren wij u een nieuw menu. En kunt u onze exclusieve en persoonlijke seizoenskaart al?
​
Tevens zijn wij ontzettend trots op het feit dat Marjolein in 2020 werd benoemd tot JRE gastvrouw van het jaar. En Mark in 2021 tot JRE chef van het jaar.
​
Inmiddels werken we met een waanzinnig team, we stellen ze hieronder graag aan jullie voor.
​
​
MARK CAPTEIN | CHEF-KOK


MARJOLEIN VAN DER HAM | GASTVROUW
Marjolein, gastvrouw en eigenaresse bij Orangerie De Pol
JRE Gastvrouw van het jaar 2020
BAS
Mijn naam is Bas!
​
Ik ben op jonge leeftijd begonnen met werken in de horeca waarbij mijn interesse al in een snel tempo uitging naar het hogere segment. Door heel Nederland heb ik stages gelopen in de top en uiteindelijk weer terug naar de Achterhoek.
​
Samen met Mark & Marjolein en de rest van ons team daag ik mezelf graag uit en krijg ik een kick van telkens weer vernieuwen!


VERITY
Mijn naam is Verity, maar iedereen noemt me Ver!
Iedereen mag me wakker maken voor eten en drinken en die passie deel ik graag met u.
Samen met Marjolein sparren we over de wijnselectie. Mijn favoriet? Ik ben gek op rode wijn uit Italië.
.
Mijn naam is Chris en intussen heb ik al een hele de tijd de eer om samen te mogen werken met het team de Orangerie.
Het jonge bewogen team is erg motiverend om de beste service
te verlenen en extra kennis op te doen.
Het leuke vind ik dat iedereen zijn eigen kwaliteit heeft wat het een heel sterk team maakt.
Het leukste vind ik in dit geval de digestieven zoals onze heerlijke huisgemaakte limoncello of een van de mooie grappa’s en cognac’s.
CHRIS


JOERI
Mijn naam is Joeri en al vanaf jongs af aan zijn horeca en gastronomie mijn passie. Tijdens mijn studie heb ik ook altijd gewerkt in de horeca.
​
De ambities van Mark & Marjolein spreken mij zeer aan en binnen het team kan ik mij verder ontwikkelen in het 'koken op hoog niveau'.
WILLEMIEKE
Mijn naam is Willemieke en een droom van mij kwam uit toen ik hoorde dat ik het team van Orangerie De Pol mocht komen versterken!
​
Als gastvrouw verwelkom ik met enthousiasme elke avond onze gasten.
Ik geniet er enorm van om mijn passie voor de gastronomie en kunst binnen Orangerie De Pol verder te ontwikkelen.


KAY
.
Mijn naam is Kay, ik ben ontzettend trots op mijn plek in het team van Orangerie De Pol.
​
Het verzorgen van de mooiste gerechten doe ik met heel veel passie.
​
Ik hoop nog enorm veel te leren van mijn chef en de rest van het team.
ESMEE
.
Mijn naam is Esmee, voor mij voelt het als een eer om te mogen werken bij Orangerie De Pol. Het jonge team geeft elkaar veel inspiratie en we delen dezelfde passie voor gastvrijheid en eten.
​
Naast mijn studie aan de hotelschool kan ik mij op deze prachtige locatie verder ontwikkelen als gastvrouw.


SAM
.
Mijn naam is Sam en ik ben ontzettend trots op mijn plek bij Orangerie De Pol.
Mijn passie voor de horeca begon al op vroege leeftijd en nu heb ik de eer om samen te mogen werken in dit mooie team.
​
Op dit moment volg ik de opleiding Zelfstandig Werkend Gastheer en kan ik mij binnen dit team verder ontwikkelen als gastheer.
​
Voor mij staat gastvrijheid hoog in het vaandel en verwelkom ik elke gast met enorm veel plezier.
NATASJA
Mijn naam is Natasja. Vanaf de eerste stap in de professionele keuken heb ik een voorliefde ontwikkeld voor alle zoetigheden daar. Taartjes, desserts & friandises.
​
Ik geniet van het ontwikkelen van nieuwe recepten en gerechten en kijk er naar uit om op deze mooie plek door te groeien als patissier.
