Zijn carrière begon als een jongensdroom en dat is het tot op de dag van vandaag nog steeds.
Sinds 1 december 2018 is Mark Captein Chef-kok en eigenaar van Orangerie De Pol. Samen met zijn partner Marjolein van der Ham maakte hij deze sprong in het diepe.
Als beide ‘niet-Achterhoekers’ vielen ze samen voor de plek,. Ze wisten het zeker ‘Dit is het!’
Hier kunnen zij hun dromen verwezenlijken waarin zij u graag meenemen in deze reis.
Stukje bij beetje creëert Mark zijn eigen signatuur en hij laat zich daarbij niet afleiden. Hij gaat recht op z’n doel af!
In 2021 wordt Mark uitgeroepen als JRE Chef van het jaar.
Hoe het begon
Mark Captein
Orangerie De Pol heeft gastvrijheid en gastronomie hoog in het vaandel. De beleving van onze gasten zal adembenemend en boven verwachting zijn.
Wil jij onderdeel uitmaken van ons fijne team, informeer ons door te reageren op de vacature die bij jou past.
Gastvrijheid, motivatie en passie zijn een pré, wij bereiden je met heel veel gedrevenheid voor op eventuele functie-eisen waaraan je wellicht niet meteen voldoet. Voel je daarom altijd vrij om te reageren, wij gaan graag met je in gesprek.
Momenteel zijn wij op zoek naar:
Gastheer/ Gastvrouw [uren in overleg FT-PT]
Kok
Afwashulp
Neem contact op via onderstaande button of mail je motivatie en CV naar info@orangeriedepol.nl t.a.v. Marjolein
Vacatures
Ons team
Bocuse d'Or finalist 2024
16/20 Gault & Millau
JRE Chef van het jaar 2021
Als Chef is Mark altijd op zoek naar nieuwe smaken, structuren en technieken. Zijn kookstijl is klassiek, maar met moderne invloeden.
Zijn inspiratie haalt hij uit alles. Mark is creatief en soms een tikkeltje eigenwijs. Eenmaal bij hem aan tafel zal u merken dat zijn geliefde geboorteplaats Spaarndam geregeld een rol speelt.
Ook vis-vlees combinaties en rijke sauzen kenmerken zijn keuken. In 2024 ontvangt Mark een 16/20 score van Gault & Millau.